RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Усі голови ОТГ и переконлива більшість у всіх радах – тріумф БПП на Харківщині

У Харківській області партія БПП "Солідарність" отримала більшість голосів виборців у всіх Об'єднаних територіальних громадах (ОТГ), де вчора проходили вибори.

Про це повідомляється на сайті Харківської обласної парторганізації БПП.

Як заявляють у партії, у всіх семи ОТГ за БПП проголосували від 53% до 95% виборців.

"Беззаперечна перемога партії БПП "Солідарність" на виборах у Харківській області. В усіх об’єднаних громадах, де вчора відбулися вибори, партія БПП "Солідарність" отримала більшість голосів виборців. В усіх 7 ОТГ ми вибороли перемогу! Підтримка наших кандидатів - 50% голосів і більше", - зазначили в партії.

У Харківської парторганізації БПП підкреслюють, що семеро новообраних голів ВІДГ з семи є представниками "Солідарності".

"У Наталинській ОТГ у БПП – 95% голосів. Відтак 21 із 22 депутатів - від нашої партії ", - наголошується в повідомленні.

Також партія опублікувала дані паралельного підрахунку голосів у всіх ОТГ в Харківській області.

"Зачепилівська ОТГ – 57,69%, Золочівська ОТГ – 58,82%, Коломацька ОТГ – 53,85%, Малинівська ОТГ – 84,62%, Малоданилівська ОТГ – 69,23%, Наталинська ОТГ – 95,45%, Оскільска ОТГ – 59,09. Дякуємо за довіру! Продовжуємо працювати на результат та розбудовувати країну!", - повідомляє Харківська партійна організація БПП.

Як відомо, вчора, 29 жовтня, в 201 ОТГ проходили перші вибори депутатів та міських і селищних голів.