RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Наймані "прихильники": Тука зробив гучну заяву про протести під Радою

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука назвав організаторів протесту під Верховною Радою "негідниками" і заявив, що вони платять учасникам акції.

Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу".

"Я вже давно не приховую свого ставлення до тих негідників, які називають себе лідерами цього протесту під Верховною Радою. Я з симпатією і розумінням ставлюся до тих щирих людей, які за покликом серця пішли протестувати. Я фактично сприймаю всі їхні вимоги щодо зміни законодавства. Але ті ватажки, які це все організували, - це негідники і мерзотники, вони мають чималу групу найманих прихильників, яким платять гроші", - емоційно розповів Тука.

Заступник міністра додав, що найманим учасникам протесту виплачують небагато грошей.

"Там невеликі суми насправді. Останній скандал був, коли обіцяли заплатити за тиждень по 8 тисяч, а видали по 3. І велика кількість людей, які з'їхалися з усієї України, щоб підзаробити, обурені розвернулися і поїхали", - зазначив Тука.

Детальніше про конфлікт на Донбасі і протести в Києві читайте в інтерв'ю Георгія Туки "Апострофу" "Путіна не варто заганяти в глухий кут, є варіант краще".