RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Висить на гачку: в Росії пояснили, чому Трамп не піде на серйозні поступки Путіну

Лідер США Дональд Трамп навряд чи піде на поступки президенту РФ Володимиру Путіну, так як сам знаходиться нестабільній ситуації.

Таке припущення в коментарі "Апостроф" озвучив російський політолог Дмитро Орєшкін.

"Трамп готовий до діалогу, але він висить на великому і досить неприємний гачку, який називається "підозри в передвиборній змові з Путіним". Тому він не може в цьому діалозі поступитися Путіну надто багато - його відразу звинуватить опозиція. А його політичні позиції не так блискучі, щоб він міг наплювати на жорстку критику", - говорить політолог.

Орєшкін зазначає, що Путін зможе впливати на ситуацію через Північну Корею, але в цілому у нього стає все менше можливостей.

"Йому все важче вступати в торг із Заходом, тому що на стіл він не може покласти нічого, крім загрози прямої військової конфронтації. В Америці цю загрозу враховують, але не переоцінюють, тому що розуміють, що Путін - не самовбивця", - відзначає він.

Таким чином не варто очікувати від Трампа кроків назустріч Путіну.

"Так що мені представляється, що Трамп зараз не дуже схильний йти на поступки Путіну, тому що він сам ходить під загрозою імпічменту", - резюмує Орєшкін.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі" - У Путіна труднощі через США, Україні потрібно бути готовою до небезпечних сценаріїв.