RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Росії розповіли, як Путін може серйозно вплинути на результат виборів в Україні

Кремль може ґрунтовно вплинути на результати майбутніх парламентських і президентських виборів в Україні через виборчі дільниці на території РФ і на окупованих територіях.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

"Як може втрутитися путінська Дзюдохерія? Вони організують дільниці для голосування на території Росії, де проживає кілька мільйонів українців, організують голосування в "Лугандонії" (в окупованих районах Донецької та Луганської областей, - "Апостроф"), у Криму, використовуватимуть п'яту колону по всій території України. Адже, згідно з опитуваннями громадської думки, голосують же за так званий "Опозиційний блок", за людей на кшталт Медведчука. Якась частина населення їх підтримує, нехай це тільки 10 відсотків. Є Кремлю від чого відштовхуватися, посиливши це так званим голосуванням в Росії і на окупованих територіях України", - пояснює він.

В даному контексті політолог зазначає, що йде війна і тому не повинно бути виборчих дільниць як на окупованих територіях, так і на території країни-агресора.

"Мені здається, що в умовах війни було б дуже дивним для ЦВК організовувати дільниці голосування на території Російської Федерації, "Лугандонії" та Криму. Тому що там буде монументальна фальсифікація з боку російської влади", - резюмує він.

Читайте також повний текст інтерв'ю на "Апострофі": Путіну прийшов час відповісти, він потрапив у подвійну пастку - Андрій Піонтковський.