RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Чутки про скупку Порошенком голосів людей Тимошенко в Раді: джерело розкрило цікаві деталі

Половина фракції "Батьківщина" не підконтрольна главі політсили Юлії Тимошенко і самостійно приймає рішення з приводу голосувань у Верховній Раді.

Про це "Апострофу" розповіло джерело в політсилі Тимошенко у відповідь на питання про те, чи дійсно Адміністрація Президента купувала у них голоси за посередництва нардепа-втікача Олександра Онищенка.

"Юля не контролює половину фракції, вони самі вирішують, як їм голосувати. Якби їй знадобилися голоси під конкретні законопроекти, їй би довелося розмовляти з кожним окремо", - сказало джерело.

При цьому співрозмовник заявив, що заяви самого Онищенка про те, як проходив продаж голосів, більше схожі на "уявлення обивателя, як все відбувається, але не людини, яка могла брати участь в процесі".

Нардеп-втыкач також заперечує будь-які переговори з лідером "Бвтьківщіни".

"Тимошенко на мене взагалі уваги не звертала в той час. Більш того, вона проголосувала за зняття з мене недоторканності та арешт", - заявив він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - Не тільки за гроші: що в Порошенка, його "друзів" і "ворогів" кажуть про купівлю голосів у Раді.