RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Йдуть торги: стало відомо, як Яценюк планує зайти в Раду за допомогою Гройсмана

За словами джерела, колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на наступних парламентських виборах хоче отримати місце в першій десятці нової політичної сили, яку збирається створити нинішній прем'єр, Володимир Гройсман.

Про це "Апострофу" розповіло джерело, знайоме з ситуацією.

Раніше в мережі з'явилася інформація про нібито першу десятку списку нової партії Гройсмана. Першим номером у ній, цілком логічно, значиться сам прем'єр-міністр, другим - міністр освіти і науки Лілія Гриневич, за нею йдуть перший заступник голови фракції НФ Андрій Тетерук, перший заступник міністра економічного розвитку Максим Нефьодов, нардеп-мажоритарник від БПП Андрій Вадатурський, віце-прем'єр Володимир Кістіон, в. о. голови ДФС Мирослав Продан, екс-голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк, нардеп-мажоритарник від БПП Роберт Горват, начальник одеської філії Адміністрації морських портів Ігор Ткачук. Однак цей список навряд чи буде остаточним.

"Яценюк хоче бути п'ятим номером, він розуміє, що першим не зайде, занадто високий антирейтинг, а от не першим, як Тимошенко свого часу зайшла, може", - говорить джерело.

Нагадаємо, докладніше про плани Арсенія Яценюка і Володимира Гройсмана на наступні вибори читайте в матеріалі "Апострофа": Гройсман посварився з оточенням Порошенко і знайшов іншого союзника: йдуть переговори про нову партію.