RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії розповіли, що врятувало Київ від вторгнення військ Путіна

Саме введення санкцій США проти Росії зупинило президента Володимира Путіна від масштабного військового вторгнення в Україну.

Про це в колонці на "Апострофі" написав російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

"Американські санкції діють на Путіна - це однозначно. Так, Путін відірвав у України Крим і частину територій на Донбасі. Але абсолютно очевидно, яким був його план - він його неодноразово озвучував промовами квазі-Гітлера про "Новоросію". Це був початковий план і саме санкції зупинили його. Якщо відкласти в сторону емоції, а взяти і подивитися, як жила Російська Федерація в 2013 році - згадати, де був рубль, на якому рівні був російський фондовий ринок в доларовому еквіваленті, яким був розмір ВВП в доларовому еквіваленті і так далі - і порівняти з сьогоднішнім днем, то ми бачимо, що санкції працюють. Якби санкції не працювали, то, я боюся, від України залишилося б менше половини території, а Київ міг бути захоплений російськими окупантами. Тобто санкції зупинили наміри Путіна щодо "Новоросії", - впевнений він.

Детальніше про нові санкції США проти Росії читайте в матеріалі "Апострофа": Російські окупанти не захопили Київ лише з однієї причини: що зупинило Путіна.