RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Скандал в соцмережах: політики зчепилися через антиукраїнські телеканали

У мережі політики розсварилися через пост в соцмережі першого заступника голови Верховної Ради Ірини Геращенко через вибірковості українських телеканалів за вибором спікерів для ефірів.

Його вона опублікувала в Facebook.

"Цікаво, а якщо янукович з московської окружної заявить, що й йому передали в управління якийсь телеканал , наша доблєсна апазіция й звідти не вилазитиме? Р.S. Знайомі журналісти місяці три тому сказали мені, що я в чорному списку на кількох новостних каналах. Темники повертаються, тепер їх впроваджує не влада, а ті, хто планує реванш . Я й без чорних списків не хожу на ті канали й відмовилася давати ім будь- які коментарі , бо приєдналася до заклику сестри Олега Сенцова , пані Наталі. Й у мене є принципи . Я голосую проти їх редакційної політики кнопкою- не дивлюся . Ще в травні звернулася до політиків підтримати бойкот цих телеканалів. В мене публічне запитання до тих, хто не гидував жити в студіях 112 і NewsOne, особливо до тих,хто вже бачить себе президентом: Юлія Володимирівна, Анатолій Степанович, ви годинами жили в студіях цих телеканалів, накачуючи ім інформаційний рейтинг, освячуючи своєю присутністю. Щотижня поливали брудом владу там при повній лояльності підставок для мікрофонів. Коли ваш наступний ефір? І ваших депутатів там?" - задається запитаннями вона.

У мережі тут же не забули пригадати Геращенко і її "гріхи". Зокрема, син Анатолія Гриценка - Олексій - звинуватив владу в цензурі. Олексій Мустафін, який працює в команді Юлії Тимошенко, критикував Адміністрацію президента за витіснення з ефірів неугодних спікерів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше скандальні екс-нардепи - Інна Богословська і колишній міністр транспорту і зв'язку, екс-голова Запорізької обласної держадміністрації Євген Червоненко - зчепилися в прямому ефірі.