RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Модератор форуму YES припустив, чому Гриценко незручно говорити про війну

Модератор провідного форуму YES Стівен Сакур звернув увагу, що під час свого виступу Анатолій Гриценко не торкнувся питань війни, окупованого Криму і Донбасу, а також жодного разу не згадав Росію.

Відповідне відео з'явилося на YouTube каналі.

Пан Сакур припустив, що Гриценко не хоче, щоб йому говорили про його неефективну роботу на посаді міністра оборони, коли не зміцнювалася оборона України.

"Дуже цікаво, що в сьогоднішній Вашій промові Ви вирішили не торкатися конфлікту на Сході, ситуації в Криму, конфлікту з Росією. Хоча, Ви - колишній міністр оборони. Ви не згадали... бо не вважаєте, що це буде однією з головних тем майбутніх виборів, або ви турбуєтеся через те, що хтось згадає Вашу роботу на посаді Міністра Оборони і то що ви не міняли збройні сили країни...", - запитав політика модератор форуму YES (дивіться відео з 15.15 хв - ред.)

Також модератор Стівен Сакур, провідний HardTalk на BBC критично поставився до заяв Гриценко про необхідність ввести в Україні окремі елементи авторитаризму, зазначивши, що такі речі погано корелюються з демократією. Гриценко заперечив, згадавши Черчилля, де Голля та Голду Меїр.

"Ви намагаєтеся реформу проводити в дусі Майдану одночасно недавно Ви заявили, що країні слід рекомендувати деякі авторитарні речі, і це може бути позитивом - це не дуже добре вписується в Ваш імідж як лідера демократичних реформ", - докоряв Стівен Сакур політика (11.50 хв - ред .)

Нагадаємо, в суботу, 15 вересня, Анатолій Гриценко виступив в Києві на 15-й щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES).