RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Відповідати з усіх видів зброї: українським військовим розв'язали руки на Донбасі

Керівникам операції Об'єднаних сил на Донбасі в якості вогню у відповідь дозволили застосовувати всі види зброї для збереження життя українських воїнів.

Про це заявив президент Петро Порошенко на зустрічі із командирами бригад Збройних сил, Нацгвардії і Державної прикордонної служби в рамках робочої поїздки в Хмельницьку область, повідомляє Укрінформ.

"Треба бути готовими до будь-яких сценаріїв - як до оборони, так і до ефективного контрнаступу. Ми не повинні піддаватися на провокації в районі проведення ООС, проте дозволяю і наказую застосовувати всі підпорядковані вам сили і засоби в якості вогню у відповідь для збереження життя наших людей", - сказав глава держави.

Порошенко наголосив, що українська армія не має права воювати радянськими методами, коли перемога досягалася ціною численних втрат. "Армія повинна воювати не числом, не великою кров'ю, а якістю та професіоналізом", - підкреслив президент.

Як повідомляв "Апостроф", Президент України Петро Порошенко запевнив жителів окупованих територій у тому, що влада докладає всіх зусиль для звільнення регіонів від бойовиків і відновлення територіальної цілісності країни.