RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Радикали наступають на п'яти БПП: які прогнози дають партії Ляшко

Незважаючи на адмінресурс влади, Радикальна партія Олега Ляшка отримала третій результат з мінімальним відривом від партії президента Петра Порошенка "БПП "Солідарність", що дає можливість розглядати проходження радикалів до другого туру президентських виборів.

Про це написав у Facebook політичний експерт Тарас Семенюк після попередніх результатів виборів депутатів ОТО серед політичних партій.

23 грудня о 13 областях країни в об'єднаних територіальних громадах пройшли місцеві вибори глав і депутатів.

"Сьогодні можна без сумнівів говорити, що історія змінюється. І попередні результати виборів депутатів ОТО серед політичних сил це чітко демонструють", - коментує Семенюк. - "Не дивлячись на адміністративний ресурс БПП, перше місце займає" Батьківщина ". Ще цікавіше виглядає той факт, що розгортається боротьба за другу позицію. Не дивлячись на величезні адмін можливості Солідарності і їх сателітів (як от аграрної партії) в регіонах третє місце займає партія Ляшко , яка також нарощує м'язи ".

Також політолог зазначив, що це може зіграти свій вплив і на президентські вибори, старт кампанії яких вже скоро побачить Україна.

"У зв'язку з такими результатами можна розглядати третю сходинку радикальної партії на ОТО, готовністю входження до другого туру на виборах Президента", - додав експерт.

Нагадаємо, що недавно лідер РПЛ Олег Ляшко закликав усіх кандидатів на пост Президента до політичних дебатів, додавши, що готовий представити свою програму щодо найбільш актуальних проблем сучасності і чекає цього від інших.