RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Ще один кандидат у президенти оголосив, що знімається з виборів

Кандидат в президенти України, лідер партії "Наші" Євген Мураєв заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів на користь заступника голови парламентської фракції "Опозиційний блок" Олександра Вілкула.

Про це Мураєв повідомив під час прес-конференції.

"Я знімаю свою кандидатуру... на користь Олександра Вілкула", - заявив він.

За словами Мураєва, найближчим часом пройде об'єднавчий з'їзд, який дозволить створити "реально сильну опозиційну силу". У свою чергу, Вілкул заявив, що в разі перемоги на президентських виборах він буде рекомендувати Мураєва на пост прем'єр-міністра. Крім того, Мураєв повинен очолити об'єднану партію на парламентських виборах.

Згідно з останнім соціологічним опитуванням групи "Рейтинг", проведеного в лютому 2019 року, за Євгена Мураєва готові проголосувати 2,5% виборців, за Олександра Вілкула - близько 2%.

Нагадаємо, 7 березня - останній день для подачі заяв про зняття кандидатів з виборів, 8 березня ЦВК повинна затвердити остаточний список претендентів на пост глави держави.

Як повідомляв "Апостроф", кандидат в президенти України Сергій Кривонос вирішив зняти свою кандидатуру з майбутніх виборів.

Раніше про зняття своєї кандидатури на користь Анатолія Гриценка оголосили Андрій Садовий та Дмитро Гнап.