Молодь Вінниччини підписала меморандум про підтримку Тимошенко

Політична програма Юлії Тимошенко, як кандидата в президенти України, повністю відповідає потребам української молоді: вона пропонує конкретний план дій для вирішення основних потреб молодих людей - це робота, житло і освіта.

Про це 7 березня заявили представники вінницької ГО "Молодіжний центр європейських ініціатив" на прес-конференції в УНІАН,пише Realist.

За словами голови організації Миколи Надибського, молодь Вінницької області покладає великі надії на те, що в разі обрання Тимошенко на пост президента, вона створить сприятливі умови для всебічного розвитку молоді.

Зокрема, як зазначив активіст, для активних молодих осіб, які прагнуть реалізуватися в політиці та громадській діяльності, важливим є доступ, як до безкоштовної загальної освіти, так і підтримка державою неформальної освіти (навчальні курси, табори, заходи національно-патріотичного спрямування).

"6 березня "Молодіжний центр європейських ініціатив" та ще 14 молодіжних, студентських та спортивних організацій Вінницької області підписали Меморандум про співпрацю з кандидатом на пост президента Юлією Тимошенко. Для нас важливо, що ми встановили комунікацію з кандидатом, програму якого підтримуємо. Документ передбачає консолідацію зусиль для впровадження нової молодіжної політики, а головне - участь молоді при прийнятті рішень з питань формування та реалізації цієї молодіжної політики", - підкреслив Надібській.

У свою чергу член правління організації Юрій Олешко зазначив, що сучасній молодій людині потрібні доступна освіта і житло, можливість без проблем знайти перше робоче місце або відкрити власну справу, а також підтримка сімей при народженні дитини.

На його думку, українська молодь втомилася чекати від влади розв'язання цих питань.

"З усіх кандидатів тільки у Тимошенко є чіткий план дій для досягнення цих цілей. Він прописаний в Новому курсі, ініційованому Тимошенко і розробленому спільно з молоддю", - вважає активіст.

За його словами, Тимошенко робить ставку на молодь при переході на інноваційну економіку, тому є великі очікування, що після цих президентських виборів молодіжна політики повинна змінитися до кращого.