RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Як Порошенко здавав "президентські" аналізи: ексклюзивні фото та всі подробиці

В аналізах, які здав Петро Порошенко вранці 5 квітня в медпункті НСК "Олімпійський", не виявили жодних відхилень від норми.

Процедура відбувалася на очах у преси, журналісти фотографували і знімали те, що відбувається на камери.

Відомо, що на здачі президентом крові також були присутні лікарі державного наркологічного центру і з приватних клінік "Борис" і Medicom.

Фото: UNIAN
1 / 1
Фото: UNIAN
1 / 1
Фото: UNIAN
1 / 1
Фото: UNIAN
1 / 1
Фото: UNIAN
1 / 1
фото: EPA
1 / 1
фото: EPA
1 / 1
/

Уже відома перша інформація про результати. За словами одного з лікарів, у президента взяли на аналіз кров, сечу і волосся. Ніяких відхилень від норми в зразках, не знайдено. В протягом 2 годин результати будуть видані в письмовій формі.

Наркологічний огляд складався з безпосередньо огляду лікарем, а також забору зразків крові, сечі і волосся.

Протягом двох годин лікарі проведуть більш детальне дослідження на алкоголь в крові, а дослідження волосся може зайняти до двох тижнів, проте медики спробують зробити це швидше.

Раніше, як повідомляв "Апостроф", з'явилися ексклюзивні фото з клініки Eurolab, де за годину до Порошенка здав аналізи Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 3 квітня комік записав відео, в якому запропонував виступити на стадіоні "Олімпійський" і висунув Порошенку умови для проведення дебатів. Порошенко прийняв виклик і погодився провести дебати на НСК "Олімпійський".

4 квітня спікер виборчого штабу президента Олег Медведєв заявив, що Порошенко готовий виконати умови Зеленського і здати всі необхідні медичні аналізи, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків.

У свою чергу у Зеленського заявили, що будуть здавати необхідні аналізи в приватній лабораторії Eurolab.