RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Росії розповіли, як Кремль напружився через перемогу Зеленського

Володимир Зеленський, який перемагає на виборах президента України, буде відчувати тиск з боку РФ.

Про це розповів "Апострофу" російський опозиціонер Костянтин Боровий.

Він пояснив, що в Росії серйозно напружилися через перемогу Зеленського на посаду глави держави.

"Активізовано всі можливі спецслужби, тому найближчим часом Зеленський і його команда будуть відчувати дуже серйозний тиск з боку російських спецслужб через їх агентурні мережі, якими є українські структури, наприклад, СБУ. Є багато підтверджень, що це філія ФСБ сьогодні. Це організація, у якій немає власних інтересів, і вони просувають інтереси сусідньої держави", - розповів політик.

Також він зазначив, що в інформаційному плані буде продовження кампанії.

"Так звані "порохоботи" будуть продовжувати свою кампанію, вирішуючи завдання російських силових структур: по-перше, щоб зберегти вплив, а, по-друге, щоб розколоти суспільство. Адже за результатами голосування ми бачимо, що Порошенко підтримувала мала частина суспільства, але , судячи з інформаційної кампанії в інтернеті, яка велася, в тому числі, з Росії, ми бачимо, що "порохоботи" - це дуже потужна фабрика тролів, яка виконувала роль не тільки підтримки Порошенко, а й розколу суспільства", - підкреслив Боровий.

Він заявив, що російські спецслужби добилися дуже багато в Україні.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "У Кремлі дуже серйозну напругу через перемогу Зеленського - Костянтин Боровий".