RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Не дайте загнати себе в кут: Деркач опублікував відкритий лист Зеленському

Новий президент повинен дати відповіді на ключові питання – тарифи на енергоносії та корупцію у "Нафтогазі", "Укроборонпромі" і "Роттердам +".

Про це заявив Андрій Деркач у відкритому листі до Зеленського, розміщеному на сторінці нардепа у Фейсбук.

За словами Деркача, перед Зеленським, як і перед кожним президентом, стоїть загроза повторення помилок попередника.

"Україні важливо почути ваші рішення з ключових питань. Питання №1 – тарифи та ціни на електроенергію і газ. Питання №2 – корупція у ПЕК з іноземною складовою у "Нафтогазі", корупція і в "Укроборонпромі", горезвісний "Роттердам+", справа Крючкова та багато інших питань, які сьогодні є оголеним нервом Української демократії", – зазначив він.

Нардеп нагадав, що 73% виборців підтримали нового президента у другому турі виборів.

"73% проти цієї влади. Це вирок. Володимире Олександровичу, не дайте загнати себе в кут, як це зробив попередній президент, звівши всю парадигму своєї місії до трьох слів: "армії, мови, віри". Цих понять набагато більше. Їх сотні. І з них складається Україна. Збережіть їх", – наголосив Деркач.

На його думку, щоб не допустити помилок, дуже важливо розставити пріоритети у виконанні взятих Зеленським зобов'язань.

"Мені на власні очі довелося спостерігати, як благі наміри кандидатів на найвищу посаду, починаючи з другого терміну Леоніда Кучми, швидко перетворювалися у склоки, інтриги, жадібність та неадекватність; спостерігати, як будучи поневоленим жаданням влади, "бронзовіли" президенти України. Хочу звернути Вашу увагу, що економіка країни, ціни, тарифи, ВВП не визначаються кількістю нових облич, хороших хлопців або свіжих персонажів у системі управління. Це емпірично доведено протягом попередніх 5 років", – заявив він.

Деркач вважає, що новий президент має унікальний шанс з таким рівнем довіри реалізовувати програми розвитку країни.

"Хочу вас запевнити, що всі позитивні і правильні рішення, які Ви будете приймати, виходячи з волі наших виборців, будуть підтримуватися депутатами всіх рівнів", – підсумував він.