RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Чому люди Коломойського кинули Зеленського з голосуванням в Раді: з'явилася відповідь

Олігарх Ігор Коломойський, якого пов'язують з новообраним президентом України Володимиром Зеленським, не підтримав його ініціативи в парламенті, оскільки боїться, що виявиться йому непотрібним в разі отримання останнім більшості у Верховній Раді.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

"Ігор Валерійович розуміє, що якщо Зеленський отримає в Раді свою більшість, він президенту може і не знадобитися. Йому важливо зберегти контроль над ним, який зараз може загубитися. Те ж і з Богданом, який теж хоче вийти з-під впливу Коломойського, щоб його перестали асоціювати з ним", - розповів один з парламентаріїв, знайомих з ситуацією.

Як детальніше розповіли відразу декілька не пов'язаних один з одним народних депутатів, цікавою в цьому питанні була позиція олігарха Ігоря Коломойського, якого називають одним з бенефіціарів президента Зеленського: "Він дзвонив своїм нардепам і говорив, щоб ті не голосували". Саме тому в "Відродження" і не дали голосів. Нардепам УКРОПу також веліли вийти із залу і не давати голосів.

Детальніше про те, чому депутати жорстко відповіли на законодавчі ініціативи Зеленського, читайте в матеріалі "Апострофа": Коломойський теж проти: чому Зеленський зазнав поразки в стінах Верховної Ради.