RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

На Заході влучно висловилися про мрійника Зеленського і хитрого лиса Путіна

Якщо Україна припинить відповідати на збройні провокації проросійських бойовиків на Донбасі, вона буде виглядати слабаком.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив експерт з питань національної безпеки і оборони в Українському інституті майбутнього Глен Грант.

За словами фахівця, припинення вогню з боку українських силовиків не буде ефективним. Також Грант назвав українського президента Володимира Зеленського мрійником, так як він особисто висловлювався за таку ідею.

"З ведмедем треба звертатися по-ведмежому. Якщо ви припините стріляти, а інша сторона ні, то ви будете виглядати слабаками, Путін відчує, що він виграє і продовжить рухатися вперед. Тому цю мрію неможливо реалізувати", - зазначив він.

Також Грант погодився з думкою американского експерта Семюела Чарапа, який говорив, що президент повинен торгуватися і в чомусь поступитися, щоб виграти в майбутньому.

"Компроміс може бути політичним рішенням, якщо інша сторона показує хоча б найменше прагнення до компромісу. Але я не бачу ніякого натяку на компроміс від Путіна - він хоче абсолютної перемоги. Компроміс для нього - це показник слабкості. Він з КДБ. Там цього не вчили. Безжалісність - ось чому вчили в КДБ. Вбивати людей, які тобі не подобаються - ось чому вчили в КДБ. Треба поводитися з твариною так, як з твариною. Лисиця не йде на компроміс, бик не йде на компроміс", - додав він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Путін перемагає в Україні, поки ви чекаєте, що з неба щось впаде - Глен Грант.