RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

​Соратник Медведчука влаштував "цирк" в Раді на засіданні щодо скандальних телеканалів: фото

У вівторок, 26 листопада, депутат партії "Опозиційна платформа - За життя" Нестор Шуфрич намагався зірвати засідання парламентської тимчасової слідчої комісії, яке стосується каналів 112, NewsОne і Zik.

Про це повідомляє продюсер і нині депутат від президентської фракції "Слуга народу" Олександр Ткаченко на своїй сторінці в Facebook.

"Коли при наявності кворуму Нестор Шуфрич, як секретар ТСК, відмовився брати в ній участь, він перейшов до звичної для себе тактики: перебивати, кричати - активно працюючи на камери згаданих каналів, які вели пряму трансляцію. Каналів, які нібито не мають ніякого відношення до кума Путіна і російських грошей і активно паралельно "приділяють увагу" членам ТСК", - написав Ткаченко.

Він зазначив, що перервати роботу депутатів і запрошених представників податкової служби та поліції, Нацкомісії з питань телебачення і радіомовлення - не вдалося.

"Благо поряд був мій кабінет, так що ж змогли на робочій нараді дещо нове дізнатися про джерела фінансування та історію покупку каналів. Через півгодини Шуфрич, правда, передумав і заходив запросити нас почати роботу комісії. Втім, ми вирішили зустрітися наступного разу", - підкреслив нардеп.

За його словами, рекламодавці заявили, що не хочуть асоціювати свої бренди з пропагандою Кремля. Так компанія Jacobs підкреслила, що перестає розміщувати свою рекламу на згаданих мовників.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відеозапис за участю народного депутата Верховної Ради України від "Опозиційною платформи - За життя" Іллею Ківою.