RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Європейські цінності були продані: український нардеп потужно виступив на сесії ПАРЄ, відео

Народний депутат України Олексій Гончаренко з потужною промовою виступив в ПАРЄ, де розкритикував ставлення членів Асамблеї до російської делегації.

Зокрема, він розкритикував ПАРЄ за те, що вона готова відновити членство РФ в організації тільки заради того, щоб отримати 70 мільйонів євро.

"Європейські цінності були продані за 70 мільйонів, які Російська Федерація заплатила Асамблеї. Не так і багато. 25 мільйонів - за права людини, 25 мільйонів - за верховенство права, 20 мільйонів - за демократію. Просто знижки якісь. Тим часом вже понад 13 тисяч українців вбиті. і це не кінець. Вони продовжують вбивати. Українців - в Україні, грузин - в Грузії, англійців - в Солсбері, нідерландців - в малайзійському лайнері. Мене дивує, що автором доповіді та пропозиції зняти санкції є якраз представник Нідерландів", - відмітив л Гончаренко.

Також він згадав той факт, що новим заступником голови ПАРЄ став представник Росії Петро Толстой.

"На жаль, його родичем був Лев Толстой. Великий письменник. Він написав прекрасний роман "Анна Кареніна". Ось ПАРЄ, як Анна Кареніна, розривається між європейськими цінностями і російськими виплатами, які в підсумку стали переконливішими для членів Асамблеї", - додав він .

Нагадаємо, що раніше Гончаренко вплутався в суперечку з російськими журналістами в Парламентській Асамблеї Ради Європи.