RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Не варто забувати: в Раді поставили на місце нардепа, який потрапив в скандал з собакою

Народному депутату з фракції "Слуги народу" Євгену Брагару, який запропонував пенсіонерці продати собаку, щоб оплатити рахунки за газ, нагадали, що місця у Верховній Раді можна позбутися.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков прокоментував скандальне висловлювання депутата в понеділок, 3 лютого, виступаючи на погоджувальній раді депутатських фракцій перед початком пленарного тижня.

Спікер парламенту закликав усіх народних обранців "не відриватися" від суспільства і тих проблем, які є у людей, рекомендував чути їх і по можливості допомагати з їх вирішенням.

"Не варто забувати - і минулі вибори показали приклад, - що ситуація може досить швидко змінитися: з не завжди зручних крісел Верховної Ради України можна опинитися знову ближче до людей", - натякнув Разумков.

Він також нагадав, що мандат народного депутата - це не привілей, а відповідальність.

Як повідомляв "Апостроф", заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук від імені всього керівництва партії попросила вибачення у всіх, кого могли образити слова депутата Верховної Ради Євгена Брагар, зазначивши, що таку позицію депутата фракція не підтримує.