RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Усі домовилися: розкриті гучні деталі щодо відставки Гончарука

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук все ж написав заяву про відставку.

Про це повідомляє джерело "Апострофа" в керівництві "Слуги народу".

"Гончарука все-таки дотиснули і він написав заяву про відставку. Ситуація з ранку (коли звучали заяви про те, що заяви немає, - "Апостроф") змінилася", - сказав співрозмовник.

Також в Офісі президента "Апострофу" повідомили, що рішення стало результатом консенсусу політико-фінансових груп в країні.

"У відставці Гончарука були зацікавлені всі - і президент, і фракція "Слуги народу", і регіональні еліти, і бізнес, у тому числі олігархи - без сумніву, щонайменше, Ахметов і Коломойський. Також одним з учасників домовленостей став Арсен Аваков, котрий зберігає контроль над МВС. Всі домовилися, а тому шанси Гончарука утриматися були нульовими".

У той же час, ще одне джерело заявляє, що Гончарука"звільнили через те що він показав неспроможність керувати країною і урядом, провалив усе що тільки можна було і прикривається зараз тиском олігархів"

Раніше "Апостроф" повідомляв, що депутати президентської фракції "Слуга народу" поки не впевнені, чи будуть голосувати за можливу відставку прем'єр-міністра Гончарука.