RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Кличко відмовив Порошенко і визначився з партією на виборах

Мер Києва Віталій Кличко відхилив пропозиції "Європейської солідарності", яка висунула його кандидатуру на пост глави столиці на місцевих виборах 25 жовтня.

Про це він написав у Facebook.

"Я почитав у ЗМІ заяву партії "Європейська солідарність" про готовність висунути мою кандидатуру на посаду мера Києва. Хочу подякувати за таку пропозицію. Але зазначу, що я багато років є лідером політичної сили "УДАР", яка завжди боролась і відстоювала демократичні європейські цінності. І висуватимусь в мери від партії "УДАР Віталія Кличка". А також поведу команду "УДАРУ" на місцеві вибори, зокрема - в Київраду", - написав він.

Нардеп Ірина Геращенко у Facebook зауважила, що останні опитування громадської думки свідчать, що "Європейська Солідарність" лідирує серед політичних партій у вподобаннях киян, а Віталій Кличко – серед претендентів на посаду Київського міського голови.

"Виходячи з інтересів киян та держави, "Європейська Солідарність" готова і цього разу висунути вас, Віталію Володимировичу, кандидатом на посаду Київського міського голови. І готова бачити Вас на чолі списку "Європейської солідарності" на виборах до Київради", - заявила Геращенко.

Детальніше про вибори мера Києва читайте в матеріалі "Апострофа" - Бій за Київ: хто відправить Кличка в нокаут.