RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

5 жовтня

Всі новини

Олексій Навальний у комі і не може дихати: останні новини про його стан

Відомий російський опозиціонер Олексій Навальний на даний момент знаходиться в реанімації без свідомості, він не може сам дихати.

Про це в Twitter повідомила його прес-секретар Кіра Ярмиш.

"Олексій як і раніше без свідомості, його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. У лікарню на нашу вимогу викликали поліцію", - зазначила вона.

Оновлено станом на 09:37. Кіра Ярмиш повідомила, що Навальний як і раніше на апараті ШВЛ. Він у комі у важкому стані. Результатів аналізів поки немає.

"Ухильна реакція лікарів тільки підтверджує, що це отруєння. Ще дві години тому вони були готові поділитися будь-якою інформацією, а тепер явно тягнуть час і не говорять, що їм відомо", - зазначила вона.

Оновлено. Попередній діагноз Навального: гостре отруєння невстановленим психодиcлептиком. Психодиcлептики - речовини, здатні викликати галюцинації, повідомляє LifeShot.

Як відомо, Навальному стало погано в літаку, який летів з Томська в Москву. Він був екстрено госпіталізований з токсичним отруєнням.

У мережі з'явилося відео екстреної госпіталізації Навального.

Кіра Ярмиш вважає, що її шефа отруїли - він з ранку пив тільки чай.

Також в мережі були опубліковані фотографії Навального перед отруєнням. 19 серпня політик відвідав Томськ, де представив своїх соратників, що йдуть на вибори.