RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

На Банковій назвали головні завдання Резнікова на посаді голови Міноборони

Новий міністр оборони України Олексій Резніков взяв місячну перерву від спілкування зі ЗМІ, щоб зрозуміти, як функціонує відомство, увійти в курс справ та провести повний аудит міністерства.

Про це в ефірі телеканалу "Дім" заявив речник президента України Сергій Никифоров.

Резніков займатиметься питаннями забезпечення Збройних сил України - про це він говорив у Верховній Раді при голосуванні за його кандидатуру, підкреслив Никифоров. За словами речника глави держави, саме таке завдання ставив Володимир Зеленський перед оборонним відомством країни.

"Мені здається, президент саме таке завдання ставив, щоб український військовослужбовець був взутий, одягнений, щоб він харчувався добре, щоб у нього було матеріальне забезпечення хороше, конкурентні зарплати. Про все це Резніков говорив у Верховній Раді при голосуванні за його кандидатуру" , - наголосив прес-секретар президента України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Резніков заявив, що візьме курс на підвищення обороноздатності країни - це, за його словами, необхідно для повернення Україні окупованого РФ Криму та ОРДЛО.

Також Резніков не виключає, що Україна може відмовитися від військового призову - зараз проходить обговорення цього питання.