RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Нагадує Путіна: психодіагност дав цікаву оцінку поведінки Зеленського

У п'ятницю, 26 листопада, президент України Володимир Зеленський на екваторі своєї каденції провів прес-марафон. Багато хто неоднозначно ставиться до цієї конференції, а деякі взагалі впевнені, що Зеленський почувається наближеним до Бога.

Про це "Апострофу" розповів кандидат психологічних наук, поліграфолог та експерт із психодіагностики Дмитро Попов.

За його словами, з часів його минулій прес-конференції (2019 рік) можна побачити трансформацію, яка сталася з Володимиром Зеленським.

"По-перше, відбулися великі, глибокі зміни порівняно з прес-конференцією, яка відбувалася на заводі Антонова. Там була перелякана і не зовсім впевнена в собі людина. Сьогодні ми бачимо не просто впевненого, а самовпевненого президента", - заявив експерт.

Попов зазначив, що Володимир Зеленський почувається не просто главою держави, а господарем становища, напевно, десь наближеним до Бога.

Також він нагадав про те, як Зеленський говорив про Савіка Шустера, натякаючи, що не знає такого журналіста.

"Він знає, хто такий Савік Шустер, звідки він, але він дозволяв собі у своїй промові, коли до нього звертався, поблажливо запитувати: "Я не знаю, як там у вас у вашій Європі чи я не знаю якими мовами ви володієте", – сказав Попов.

На думку психодіагноста, поведінка Зеленського йому нагадала Путіна, який свого часу трохи зарозуміло розмовляв з лідером групи "ДДТ" Юрієм Шевчуком: "Президент РФ запитав у рок-музиканта: "Вибачте, а хто ви?". Хоча Юрій Шевчук мав величезну популярність".

"Це показ своєї величі на тлі людини", - резюмував він.

Раніше "Апостроф" писав, що між журналістом Бутусовим та Зеленським сталася суперечка. Під час прес-конференції Юрій Бутусов звинуватив президента у брехні.