RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

"Іскандери" закінчилися: російські нацисти везуть до Білорусі 40-річний ракетний мотлох

Країна-терорист Росія завозить на територію Білорусі старі ракетні комплекси "Точка-У", яким уже майже 40 років. Такий підвіз справжнього металобрухту може свідчити про закінчення ракет для відносно сучасних "Іскандерів".

Про пересування російської техніки пишуть у білоруському телеграм-каналі "Беларускі Гаюн".

Сьогодні, 5 березня, о 14:30 за київським часом близько 30 тактичних ракетних комплексів "Точка-У" виїхали з військового аеродрому в Мачулищах (Білорусь). При цьому на машинах не було ні номерів, ні умовних позначень.

Дальність стрілянини та точність таких комплексів набагато нижчі, ніж у "Іскандерів", тому їхнє постачання до Білорусі говорить про те, що у РФ закінчуються ракети для "Іскандерів".

Фото: Телеграм

Фото: Телеграм

Фото: Телеграм

Наступним пересуванням техніки був з'їзд на трасу Р-23 з боку аеродрому. О 14:45 комплекси помітили біля Самохваловичів на трасі Р-23. Повідомляють, що в колоні рухалося близько 8 машин, таким чином можна припустити, що вони розділилися.

О 15:45 колона з'їжджає на трасу М5 біля п. Привільний. О 16:00 вже на трасі М5 біля аг. Дукора, а о 18:15 на тій же трасі вже біля села Болочанка у бік Бобруйска.

Раніше "Апостроф" показав кадри знищення ворожої техніки українськими військовослужбовцями.