RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Почнеться незворотний процес: у Зеленського озвучили наслідки "падіння" Луганська та Донецька для Росії

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що з падіння Луганська чи Донецька почнеться незворотний процес трансформації у Кремлі, де вже шукають цапа-відбувайла. Через страх відповідальності багато людей з російської політичної еліти почнуть зникати.

Про це він повідомив в інтерв'ю "24 каналу".

"Якщо впаде Луганськ і Донецьк, ви побачите, як швидко впадуть багато людей, які просто зникнуть, багато людей у російській політичній еліті. І там почнеться вже незворотний процес трансформації, навіть не треба буде чекати на закінчення війни – він почнеться саме з падіння Луганська чи Донецька. Після цього там буде йти трансформація", - сказав Подоляк.

Він наголосив, що ця верхівка буде "по-звірячому боятися" бути покаренними за свої злочини проти українського народу. Радник глави Офісу президента додав, що за те, щоб побачити обличчя людей, які фантастично налякані, теж варто зараз воювати.

"Щоб ці всі люди, це ірраціональне зло, були покарані у такому обсязі у прямому етері. Так само, як у прямому етері сьогодні світ дивиться, як вбивають українців, наших дітей. Треба подивитися, як ці люди по-звірячому боятимуться відповідальності й розумітимуть, що відповідальність вже точно їх дістане", - зауважив Подоляк.

Одною з ключових поразок Росії він бачить в Донецьку або Луганську, тому що тоді Москва перегляне своє сприймання того, що відбувається, а також вимоги української сторони. Серед вимог - ультимативна вимога видати Україні всіх людей, незалежно від того громадянами якої країни вони є, які створювали злочини, зокрема юридичного характеру.

Нагадаємо, ЗСУ вже звільнили з-під окупації близько 2 500 квадратних кілометрів Харківщини та підняли українські прапори у десятках звільнених від окупації містах та селах. Вранці 10 вересня у соціальних мережах почали з'являтися фото українських військових у третьому за величиною місті Харківської області – Куп'янську.

Читайте також наш матеріал: Росіяни вже дійшли до дна, Путін кинув в Україну парадні армії - військовий експерт