RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Українець вперше став віцепрезидентом Асамблеї європейських регіонів: що відомо про нового очільника

Віце-президентом Асамблеї європейських регіонів вперше став українець - Сергій Мілютін, заступник міського голови Кривого Рогу.

Про це повідомляє "Перший міський".

Читайте також: Таємниці Вільнюського двору: чи скаже НАТО "так" Україні

Повідомляється, що обрання керівного складу Асамблеї відбулося наприкінці червня в іспанській Барселоні.

Одним із основних напрямків роботи новообраного віце-президента стане консолідація довкола України та координація допомоги українським регіонам. За словами Мілютіна, учасники Асамблеї підкреслили, що продовжать допомагати біженцям з України, які перебувають зараз на їх територіях, підтримувати регіони України, а також обговорили потреби та перспективи подальшої допомоги українцям на етапі післявоєнного відновлення.

Сергій Мілютін народився 1977 року. Державний менеджер та експерт у сфері медіа, комунікацій та управління репутацією з більш ніж 20-річним досвідом. Зокрема, Мілютін працював прес-секретарем віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула та начальником відділу спецпроектів департаменту комунікацій "Смарт-Холдинг".

Серед досягнень Мілютіна – розробка Стратегії розвитку Дніпропетровської області та Кривого Рогу, іміджевої стратегії просування у світі та набуття Петриківським розписом статусу нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО (2013 р.).

Асамблея європейських регіонів об'єднує понад 140 регіонів з 35 країн та є найбільшим майданчиком регіональної влади в Європі. Ключовими завданнями організації є обмін досвідом між регіональною владою в Європі та захист інтересів регіонів-членів AER у процесі ухвалення рішень у структурах Європейського Союзу.

Вас також може зацікавити:

Стартова заявка має бути тут: депутат Європарламенту щодо важливості саміту НАТО у Вільнюсі для України

Байден та Ердоган висловилися з приводу членства України в НАТО

Шлях воїна: чи хочуть Україну бачити в ЄС та НАТО