RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Політика

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

"Називав мене найкращим президентом у світі": Саакашвілі зробив яскраву заяву про Трампа

Ув'язнений у Грузії експрезидент цієї країни Міхеїл Саакашвілі заявив, що колишній лідер США Дональд Трамп відомий боротьбою з олігархами, тому на його адресу лунає багато критики від мафіозних кланів.

Про це політик написав у соцмережі Facebook.

На противагу думці експрем'єра і засновника правлячої партії Грузії "Грузинська мрія", олігарха, Бідзіни Іванішвілі, який назвав експрезидента "міжнародним шахраєм", заявив, що Трамп його вважав найкращим президентом у світі, навіть після закінчення терміну президентства у Грузії.

"Іванішвілі каже членам мафіозного клану, що з Трампом у нього все зрозуміло та вирішено. Нагадую, що поки Трамп називав мене найкращим президентом у світі, навіть після закінчення терміну мого президентства, Іванішвілі та його група називали його "міжнародним шахраєм", а Іванішвілі особисто зупинив найбільший проєкт Трампа і залишив Батумі без Вежі Трампа, що мала б велике естетичне, економічне та політичне значення", - зазначив він.

Саакашвілі наголосив: тоді стало відомо, що у захопленій олігархами країні немає місця Трампу чи іншим відомим інвесторам. Хоча саме Дональд Трамп ввів фінансові санкції проти молдавського олігарха Влада Плахотнюка, який захопив Молдову, як Іванішвілі - Грузію. Також віцепрезидент Трампа Венс відомий своїми критичними висловлюваннями щодо олігархів, додав політик.