RU  UA  EN

Четвер, 10 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.70
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

10 жовтня

Всі новини

Нардеп вказав на халепу при прийнятті закону про збільшення податків

Народний депутат Ярослав Железняк зауважив, що у четвер, 10 жовтня, парламентарії не підтримали правку №988 до закону про збільшення податків, яка фізично була викладена майже на 10-ти сторінках.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Нардеп зауважує, що під час розгляду парламент не підтримав правку №988, яка, за його словами, становила чи не половину закону:

"Я б зараз не сказав, що закон про податки прийнято…. Як я і писав, під час розгляду збили правку №988. Для розуміння ця правка це половина закону - вона фізично викладена на 10-ти сторінках А4".

В контексті цього Железняк додав скриншоти того, наскільки великою була правка.

"Тому, щось мені здається що доведеться переголосовувати закон для банально приведення його до якогось ладу…. Коротше - я думаю там тепер багато юридичних проблем з текстом", - зауважує Ярослав Железняк.

Нагадаємо, що у четвер, 10 жовтня, Верховна рада ухвалила у цілому законопроєкт №11416-д щодо збільшення військового податку, але не для всіх. У документ було внесено кілька змін, зокрема, щоб залишити для військових розмір військового збору у розмірі 1,5%. Для решти, згідно законопроєкту, він складатиме 5%.