RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Тимошенко дала старт антитарифним акціям в 160 містах

Оголошені "Батьківщиною" акції з вимогою до президента скасувати рішення про підвищення на 23,5% ціни на газ відбуваються сьогодні в 160 містах України, а участь в них взагалі беруть десятки тисяч чоловік.

Про це на мітингу в Києві заявила глава партії Юлія Тимошенко.

За словами лідера партії, їх команда вже об'їхала більшу частину України, де відзначила обуренню людей.

Юлія Тимошенко нагадала, що десятки місцевих рад уже вимагають від президента скасувати тарифне рішення, і в черговий раз закликала депутатів всіх рівнів ставати на захист людей. Також вона повідомила, що очікує від голови Верховної Ради відповіді на звернення "Батьківщини" про скликання позачергової сесії парламенту.

"На цьому засіданні має бути прийнятий проект постанови, яке підготувала наша команда, про введення мораторію на підвищення цін на газ, тарифів на електроенергію, тепло і гарячу воду", - пояснила голова партії.

Юлія Тимошенко і народні депутати передали в Адміністрацію президента звернення з вимогою скасувати рішення про підвищення ціни на газ.

Тимошенко зазначила, що нова влада знизить ціну на газ для людей як мінімум удвічі за лічені тижні. А всі причетні до прийняття цього рішення будуть притягнуті до відповідальності.