RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Врятувати Путіна може тільки Україна: військовий оглядач заявив про розпач Кремля

Президент Росії Володимир Путін буде втручатися у вибори в Україні всіма доступними способами.

Таку думку в колонці на "Апостроф" висловив координатор групи "Інформаційний супротив", головний редактор інтернет-ресурсу "ІС" Юрій Карін.

"Росія буде втручатися у вибори всіма доступними способами - від різних гібридних варіацій в їх ході, до невизнання результатів за підсумками. Військове втручання в даному випадку - самий крайній варіант, оскільки куратори українського напрямку від Путіна бачать позитивний підсумок в застосуванні раніше випробуваних методів агресії. Це фінансування потрібних Кремлю кандидатів, інформаційні компанії в їх підтримку і дискредитація неугодних. Також будуть розіграні за допомогою пропаганди і провокаторів релігійна та етнічна карти - зовсім не дарма Путін погрожував "захищати віруючих", а спецслужби РФ провокували конфлікт в Закарпатті", - говорить він.

На думку експерта, підсумок виборів в Україні дуже важливий.

"Путін і вся його зграя клептократів з душогубами чудово розуміють, що невдала реалізація сценарію щодо приведення до влади в Україні власної агентури ставить хрест на нинішньому кремлівському режимі. Продовжуються і наростаючі санкції, що добивають вуглеводневу економіку, чемодан без ручки у вигляді ОРДЛО та інші ништяки. На внутрішньому російському розкладі це означає зубожіння кормової бази для поголів'я, що природно не збентежить закоханих в царя кріпаків, які під впливом духовної їжі з телевізора із задоволенням перейдуть з "макарошек" на продукти збирача. Але дуже засмутить суб'єкти федерації, населені джигітами, вже звикли до московської данини на палаци і "Геліки". Знову ж таки, відсутність коштів для повноцінної гонки озброєнь в оголошеній Холодній війні 2.0 дасть поштовх не високотехнологічним розробкам, а стане справжнім проривом у сфері мілітарної анімації", - додає Карін.

Детальніше про стратегію Путіна на виборах в Україні, читайте в матеріалі "Апострофа": Авантюри Путіна терплять крах: Україна має готуватися до неймовірного сценарію.