RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Для Зеленського отримувати гроші з РФ під час війни - це нормально, - блогер

Актор, шоумен і кандидат в президенти України Володимир Зеленський вважає нормальним брати гроші від країни-агресора у воєнний час.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловила блогер Ганна Тесленко.

"Конфеты можна, MARUV не можна", - Зеленський встав на захист MARUV і я думаю, далеко не з патріотичної позиції. Що сталося: одна частина країни вибрала MARUV, друга швидко зреагувала і обурилася. І проблема тут не в MARUV конкретно, а в цілому пласті населення, для яких брати гроші у Росії - це нормально! Для яких розважати агресора під час війни - це нормально ... Це стосується і артистів, і політиків, і гібридів типу Зеленського", - написала вона.

При цьому, на її думку, нічого дивного в позиції Зеленського, в принципі, немає.

"Що ще очікувати від людини, як сама, на шостому році війни, продовжує заробляти в Росії? Від людини, що володіє в країні-агресорі бізнесом ... Лояльні до нас країни припиняють працювати з Росією, її обкладають санкціями, вганяють в міжнародну ізоляцію. Але деяких це не стосується. Адже працювати в Раше і знімати фільми за бабки держкіно Росії, можна? Мабуть, так", - скаркастічно зазначила блогер.

Вона також додала, що така позиція не залишає Володимиру Зеленському шансів зайняти крісло президента України.

"Що в підсумку: MARUV не їде, срач в фейсбуці цілодобовий, щось з "Євробаченням" пішло не так ... І у Зеленського винен в цьому Порошенко - хто ж ще ... І як ще зауважів Зекандідат: "Кадідатів багато, когось кроме вас оберемо"! Саме когось крім вас, пане Зеленський. В яблучко", - резюмувала Ганна Тесленко.