RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

США назвали сильні сторони президентства Порошенка

Сполучені штати Америки відверто натякнули українцям, що у другому турі виборів президента підтримують саме діючого главу держави Петра Порошенка.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала телеведуча та журналістка Espresso.TV Тетяна Шустрова, проаналізувавши слова спецпредставника Державного департаменту США по Україні Курта Волкера.

"Волкер дав зрозуміти, що Вашингтон підтримує Петра Порошенка. І аргументи у нього сильні - Порошенко дійсно реалізував більше реформ, ніж будь-хто інший в Україні за останні 20 років. При цьому дісталася йому країна, розірвана на шматки, і з "русскім міром", що уже здолав кордони і просувався дедалі вглиб", – написала журналістка.

На її думку, США чітко дали зрозуміти те, що симпатизують саме президенту Порошенко.

"Отже, США не приховують симпатії до Порошенка. І не дослухатися до їхньої думки - означає втратити американську підтримку. Залишимося біля розбитої ночви, бо як виглядає «підтримка» Росії ми уже бачимо 5 років на Донбасі. По всій країні такого мені не хочеться", - підкреслила вона.

Також телеведуча наголосила на тому, що українцям слід думати про наслідки, а не за звичкою обирати нового президента тому що старий "набрид".

"І, звісно, я розумію, чому голосують за Зеленського. Тому що він ще не президент. Менталітет наш такий - не любимо ми своїх політиків, якими б вони не були, хоч і самі їх обираємо", – підсумувала Шустрова.