RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

На Заході пояснили, чим для Зеленського небезпечний поворот до Росії

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський повинен запевнити своїх виборців у тому, що він буде захищати суверенітет і територіальну цілісність України, українські цінності і не поступиться будь-яким вимогам Росії.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив колишній помічник держсекретаря США з питань демократії, прав людини і праці Девід Кремер.

"Відносини з Росією - це одне з головних питань. Зеленський говорить про прямі переговори з Володимиром Путіним. Путін є російським лідером вже протягом 19 років, і робить вигляд, що знає, що робить. Він не ідеальний, наламав дров в Україні і, очевидно, не розуміє цю країну. Але підхід Зеленського до Росії буде одним з найважливіших питань. Він повинен запевнити, що буде захищати суверенітет і територіальну цілісність України, українські цінності і не поступиться будь-яким вимогам Росії", - сказав експерт.

За словами Кремера, люди вийдуть на вулиці, Якщо Зеленський спробує здійснити будь-який поворот до Росії.

"Думаю, поки рано говорити, це відкриє двері для росіян. Я б хотів дати Зеленському шанс, якщо він переможе, напрацювати стратегію і дотримуватися її. Сподіваюся, що всі українці підтримають того, хто переможе на виборах, і визнають, що успіх наступного президента, хто б ним не став, означає успіх країни", - додав він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Зеленський може спровокувати протести за однієї умови - Девід Кремер