RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Відомий кардіохірург Тодуров підтримав партію "Наш край", відео

Відомий кардіохірург, директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров підтримав партію "Наш край".

Про це він заявив на з'їзді партії, який пройшов в Києві.

У своїй промові Тодуров зазначив, що в "Нашому краї" зібралися люди, які близькі до нього за своїм світосприйняттям, моральними якостями та соціальної місії.

"За моїм спостереженням, немає в цьому залі людей, яких на вершину влади вивів соціальний ліфт. Є люди, які пройшли соціальні сходинки, приблизно такі, як я пройшов - від простого медбрата до керівника найбільшого кардіохірургічного центру на сьогодні. Мені це дуже імпонує. Я розумію що ми з цими людьми однодумці, ми говоримо як професіонали на одній мові. Я розумію, що ці люди, коли вони прийдуть і стануть депутатами, мерами, головами адміністрацій, будуть працювати для людей. Тому що вони вийшли ось звідти, пройшли всі щаблі й знають, що потрібно сьогодні людям", - зазначив Борис Тодуров.

На думку відомого кардіохірурга, істотною проблемою України є саме те, що люди потрапляють у владу на "соціальному ліфті" замість "соціальної драбини".

"Я вважаю, що це велика біда в останні роки - соціальний ліфт, коли хлопчики 22-23 років з рюкзачками, без "зеленого поняття" про професіоналізм, раптом стають великими чиновниками, приймають державні рішення, керують галузями", - зазначив Тодуров.

Як повідомлялося раніше, на з'їзді партії "Наш край" прийняли рішення йти на вибори до рад усіх рівнів і затвердили програму "12 кроків для розвитку рідного краю".