RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Ексголова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк йде на вибори з "Нашим краєм"

Доктор юридичних наук, управлінець, який працював у МВС та СБУ, керував ДАК "Чорноморнафтогаз", був заступником Ради Міністрів Криму, а потім очолював Київську область, поведе на місцеві вибори одну з найсильніших організацій політичної партії "Наш край".

Про це стало відомо під час з’їзду партії, що пройшов у Києві 3 вересня.

Анатолій Присяжнюк очолить список "Нашого краю" на виборах у Київській області.

"Люди зневірилися у владі, бо не бачать перспектив. Людей турбують не глобальні стратегії, а буденні речі - тарифи, робочі місця, зарплати та пенсії, правопорядок. Щоб чиновники займалися не дерибаном, а виконували обов’язки, делеговані їм виборцями та державою", - зазначив Присяжнюк.

Він наголосив, щоз командою однодумців працюватимуть задля розвитку Київщини, адже регіон втратив темпи. Він підкреслив, що "поки одні політичні сили на бордах та з телевізорів обіцяють щось зробити, команда "Нашого краю" має вагомі здобутки".

"Область повністю залежала від інших регіонів щодо постачання хлібобулочних виробів: хліб у магазини Київщини завозився раз на тиждень. Через закриття молочних кухонь потерпав регіон і від дефіциту дитячої молочної продукції. Вирішення цих питань стало нашим першим кроком. Нині Київська область має власний хлібопекарський комплекс - найпотужніший у Європі. Продукція заводу із виготовлення дитячого харчування на Згурівщині завоювала 60% ринку дитячого харчування в Україні. Завдяки оптовому ринку "Столичний" регіони мають можливість реалізовувати сільгосппродукцію, а покупці купувати її за доступними цінами. Я гордий, що в команді "Нашого краю" є люди, з якими ми втілювали в життя ці та інші проєкти", - сказав Присяжнюк.

Він повідомив, що "Наш край" має стратегічний план розвитку Київської області, центральним стрижнем якого є людина, її потреби, розвиток та достойне життя.

"Чиновники роками відмахуються від проблем, які потребують реагування. Київщина постраждала від наслідків Чорнобильської катастрофи, тут проживає понад 600 тисяч осіб, які мають статус постраждалих. Влада закрила більшість "чорнобильських" програм, скоротивши їхнє право на лікування та пільги. Згадують про захисників Вітчизни лише в дні скорботи та пам’яті. Медичне забезпечення, влаштування побуту учасників бойових дій залишаються переважно в програмних проєктах. А масштаб екологічних загроз, що стоять перед Київщиною та Києвом, взагалі є викликом номер один. Чого варта лише Бортницька станція аерації. Про проблеми стихійних сміттєзвалищ, лісових пожеж, якості питної води та повітря – годі й говорити. Наша політсила не може стояти осторонь такої байдужості до проблем. З командою ми будемо відстоювати інтереси рідного краю. Упевнений, нам вдасться змінити Київщину на краще", - повідомив Анатолій Присяжнюк.

Він озвучив ключові програмні засади партії на виборах у регіоні. Дії "Нашого краю" будуть спрямовані на розбудову економіки, залучення інвестицій, підтримку бізнесу, фермерських господарств, розвиток сільських територій, зупинення трудової міграції. Серед пріоритетних напрямків – медицина, освіта, культура, соціалка, екологія, безпека громадян.