RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Замість каштанів туї: Борислав Береза показав стан центру Києва, відео

Хрещатик перетворився на пародію тієї вулиці, яка раніше зустрічала гостей міста і вражала своєю красою, а замість каштанів тут посадили туї.

Про це заявив кандидат в мери Києва і лідер "Еко партії Берези" Борислав Береза.

"Головна вулиця Києва в занедбаному стані. Розбита плитка, ступені, бордюри. Незаконні надбудови на Хрещатику - під самим носом у КМДА. Хрещатик, як і весь Київ, за останні роки перетворився на пародію тієї вулиці, яка раніше зустрічала гостей міста і вражала своєю красою", - сказав політик.

Борислав Береза також показав автостоянку, яка знаходиться за адресою вул. Хрещатик, 5. За його словами, раніше тут планували будівництво багатоповерхового паркінгу, якого так не вистачає в центрі міста. Однак майданчик просто простоює.

"Замість паркінгу тут планують будівництво торгово-розважального центру з готелем", - повідомив він.

Борислав Береза наголосив, що центральні вулиці Києва, як і все місто знаходяться в занедбаному стані, а хаотичне будівництво спотворює столицю. На виборах політик закликав підтримати "Еко партію Берези".

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Борислав Береза оговтався після Covid-19 - тест виявився негативним. Інформація про стан дружини політика поки не відома.