RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Близькі родичі Пальчевського живуть в РФ, племінник - член "Єдиної Росії" - ЗМІ

Всі діти бізнесмена Андрія Пальчевського, який балотується в мери Києва, були народжені на території Росії, в РФ живе його брат з дружиною, які в соцмережах розміщують пропутінські і "кримнашистські" матеріали, а його племінник - член "Єдиної Росії".

Про це повідомляє "Гордон" з посиланням на матеріал "Цензор.НЕТ".

Як пише видання, бізнес Пальчевського "тісно пов'язаний з російським капіталом". До 2010 року його партнером по клініці Eurolab був росіянин Олексій Кирилов. Зараз через британську "прокладку" клініка належить офшору з Карибських островів Amerton Group Limited. Офшор обслуговує виключно російських бізнесменів, Eurolab Пальчевського - єдиний виняток. Крім того, в тому ж офшорі журналісти Bihus.info "виявили ще одну діючу фірму Пальчевського з офісом в Москві".

Пальчевський - випускник Військового інституту Міноборони СРСР в Москві, служив в Лаосі, після розвалу СРСР залишився в Росії, отримав громадянство. У 1995 році балотувався до Держдуми РФ, заснував бізнес. Ставши громадянином України, Пальчевський зв'язку з РФ не розірвав.

"Досі залишається загадкою, коли Пальчевський вийшов з громадянства російського. Питання про свій паспорт / паспорти Пальчевський як правило застрокочує або закрикує", - пише "Цензор.НЕТ".

В ефірі російського пропагандистського ток-шоу "60 хвилин" Пальчевський заявив, що чим більше росіяни будуть "лаяти" Україна, "тим далі все ми будемо від щасливого дня возз'єднання", в недавньому інтерв'ю BBC він відмовився від цих своїх слів. Пальчевський також назвав помилкою свою участь в Євромайдані і виступив проти розслідування зриву операції із затримання 23 вагнеровців, підкреслює автор статті.

Видання нагадує, що журналіст Дмитро Гордон прямо заявив, що вважає Пальчевського не просто агентом, а діючим офіцером російських спецслужб. На його думку, клініка Eurolab - прикриття і один з методів агентурної роботи. Він підкреслює, що в московський Інститут іноземних мов не міг потрапити простий київський хлопчик і залишитися поза роботою ГРУ.

"У те, що Пальчевський - онук наркома, син офіцера ГРУ ЗС СРСР - залишився поза системою, не віриться", - пише "Цензор.НЕТ".