RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Українці вимагають компетентності та не бачать альтернативи Тимошенко - експерт

Підсумкова річна соціологія підтверджує висновок місцевих виборів: єдину надію мільйони українців покладають на Юлію Тимошенко і вимагають, аби уряд було переформатовано на основі професіоналізму.

Такий висновок з опитування групи "Рейтинг", яке засвідчило стрімке зростання підтримки "Батьківщини" та падіння довіри до "слуг народу", робить політичний експерт Дмитро Корнійчук, пише РБК-Україна.

"І соціологія, і місцеві вибори чітко показали: єдину альтернативу і єдину надію на майбутнє мільйони людей бачать в особі лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко. Вона є саме тим антикризовим менеджером, який спроможний забезпечити швидкий результат. Саме цим пояснюється запит українців на Тимошенко", - вважає аналітик.

На його думку, люди пам’ятають, що лідер "Батьківщини" на посаді прем’єра з мінімальними втратами впоралася з епідемією та економічною кризою. Водночас і сьогодні лише вона надає владі найдієвіші рецепти боротьби із головними викликами - добивається створення антиковідного фонду, підвищення зарплат для медиків та вчителів, підтримки місцевих бюджетів тощо.

"Професійність та досвідченість Тимошенко - альтернатива безпорадності та некомпетентності нинішнього уряду, які 63% українців вважають причиною кризи в державі", – наголосив експерт.