RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

​Кінець тоталітарних режимів: відомий журналіст вказав на унікальність моменту

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров вважає, що зараз настав дуже цікавий час, коли світ спостерігає за кінцем останніх авторитарних і тоталітарних режимів.

Про це він сказав в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

Зокрема, коментуючи ймовірність ядерної війни між КНДР і США, Невзоров сказав: "Взагалі дивно з цією війною. Я не розумію – чого хочуть "котики"? Чому зволікають? Адже ліквідація цього пухкого хлопця корейського, вона б вирішила – крім того, що вона вирішила б дуже багато проблем, але вона запропонувала б нам унікальний за своєю науковою значимістю наочний посібник – що буває з тоталітарним, авторитарним режимом, з деспотією, коли в ньому руйнують центральний стрижень".

За словами журналіста, ліквідація Кім Чен Ина призвела б до кінця тоталітарного режиму в Північній Кореї. При цьому, говорить Невзоров, інші деспотичні лідери могли б на прикладі КНДР зрозуміти, яке майбутнє їх чекає.

"Ми живемо в унікальний час, ми живемо під час останніх деспотів, так? Ось таких, як ця плеяда, яку пропонує нам сьогоднішня реальність, вже більше ніколи в історії людства не буде", - підкреслив Невзоров, зазначивши, що частково це пов'язано з появою інтернету.

Нагадаємо, останнім часом ситуація навколо КНДР загострилася. США направили свій авіаносець до корейського півострова. "Апостроф" публікував прогноз приватної розвідки США щодо розвитку ситуації навколо Північної Кореї.