RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Зустріч Порошенко з Трампом: у Росії зробили тривожний прогноз щодо Донбасу

У результаті зустрічі президента України Петра Порошенка зі своїм американським колегою Дональдом Трампом не варто очікувати деескалації конфлікту на Донбасі.

Про це заявив російський політик, президент Загальноросійського громадського руху "Союз Правих Сил" Леонід Гозман, передає "112 Україна".

"Нас чекає не деескалація, а подальша ескалація. Я переконаний, що керівництву Росії необхідно збільшення напруженості на Донбасі. Конфлікт на сході України може закінчиться тільки одним способом - якщо наші підрозділи звідти підуть, якщо Росія перестане підтримувати сепаратистів, якщо наша країна віддасть контроль над російсько-українським кордоном тому, кому цей контроль належить по праву - владі України", - заявив Гозман.

Але такі кроки Кремля, на думку політика, будуть сприйматися російським населенням, як поразка Володимира Путіна.

"А це те, з чим він змиритися не може, тим більше у переддень президентських виборів. Тому я дуже боюся, що попереду нас чекає посилення напруженості і навіть, може бути, новий виток війни", - підсумував Гозман.

Нагадаємо, раніше експерт Міжнародного центру перспективних досліджень Ігор Петренко розповів про один з головних сценаріїв Кремля щодо окупованої частини Донбасу.