RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Путіна запідозрили у бажанні повернути Януковича в Україну

Російські спецслужби розглядають можливість повернення президента- втікача Віктора Януковича в Україну в якості ватажка окупованих територій.

Про це у своїй колонці на сайті Еспресо.тб написав журналіст Віталій Портніков.

На його думку, Росія може використовувати Януковича в якості управителя окупованими територіями, на що може вказувати його слова про лист з "пропозиціями" про врегулювання ситуації на Донбасі.

"Один з листів Януковича дав можливість Росії зробити державний переворот в Криму, привести до влади агента російских спецслужб Аксьонова та запустити процес анексії. Інше - з проханням про військову допомогу - стало прелюдією до агресії Росії проти України, початку війни на Донбасі. А тепер готується новий документ - з планом "врегулювання" на Донбасі. Путін в останні місяці гарячково шукає вихід з глухого кута конфлікту. Як зробити так, щоб зменшити санкційний тиск, знайти спільну мову з Заходом - але і на Донбасі залишитись? Подробиці ми скоро дізнаємося з листа Януковича", - пише Портніков.

Як повідомляв "Апостроф", екс-президент України Віктор Янукович під час прес-конференції в п'ятницю, 2 березня, відзначився новою брехнею про лист президенту Російської Федерації Володимиру Путіну з вимогою ввести війська в Україну.