RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Росії назвали єдину причину, через яку Путін не готовий йти великою війною на Україну

На думку російського опозиціонера Леоніда Гозмана, президент РФ Володимир Путін не почне велику війну в Україні через небезпеку великих жертв серед своїх солдатів.

Про це він заявив в інтерв'ю УНІАН.

За словами Гозмана, поки що війна на Донбасі і Сирії для Росії йде без великих втрат, росіяни там гинуть, проте їх не так багато щоб суспільство це помітило.

"Мало і багато, тут це не просто цифри - це коли багато хто з нас знають таких людей. Якщо я знаю, в тому будинку ховали минулого тижня хлопця, який загинув в Афганістані і такий же випадок - у знайомих моїх родичів, значить - багато втрат , значить, наші гинуть. Поки цього ні з Україною, ні з Сирією не сталося ", - стверджує російський опозиціонер.

У разі ж повномасштабної війни і переходу російських військ в атаку, на думку Гозмана, вони зможуть перемогти, проте зазнають великих втрат, оскільки професіоналізм української армії виріс за останній час.

"Тому боєготовність української армії - це дуже важлива річ, тому що тоді він (Путін - прим. ред.) не піде в атаку," - робить висновок політик.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася детальна інформація про один з російських бойовиків загинули в Сирії, і воював до цього на Донбасі.

Читайте також матеріал "Апострофа" Путін готовий до поступок по Донбасу, але на жорстких умовах: чого чекати після 18 березня.