RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Хто зупинить Путіна? Український переговорник жорстко висловився про паніку Заходу

На тлі масової істерії в західних ЗМІ про швидкий напад російських військ на Україну, в суспільстві начебто навмисно зароджують почуття безвиході. Це можна порівняти з почуттями людини, якій поставили онкологічний діагноз і сказали, що "медицина тут безсила".

Таку аналогію провів в одній зі своїх недавніх публікацій у Facebook представник Донецька у мінській тристоронній контактній групі (ТКГ) з Донбасу Сергій Гармаш.

За його словами, через те, що західні ЗМІ постійно говорять про невідворотність нападу Росії і навіть називають дати, суспільство поступово починає перейматися цим страхом. В результаті у нього виникає логічне та справедливе питання: "Що робити?".

Водночас Гармаш наголошує, що мало не всі міжнародні організації, створені для подібних ситуацій, зараз самі ж постійно себе дискредитують своїми нагнітанням паніки та бездіяльністю.

З одного боку, наші західні партнери майже зі 100-відсотковою впевненістю стверджують, що Росія з дня на день нападе, а з іншого – міжнародне співтовариство продовжує бездіяльність і навіть начебто розчищає Росії шлях.

У зв'язку з цим Гармаш стверджує, що лідери Західних країн мають "скликати у столиці України представницький та численний Конгрес за мир і проводити його поки що не настане деескалація!"

Раніше ми також повідомляли про те, що днями США зробили нову заяву про плани вторгнення Росії в Україну.