RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

МЗС України назвало найкраще місце переговорів з Путіним

Найкращий спосіб вести переговори з Володимиром Путіним, якого навіть свої депутати вимагають відправити у відставку, це проводити їх на полі бою.

Про це в інтерв'ю Le Journal du dimanche заявив голова МЗС України Дмитро Кулеба, прокоментувавши бажання президента Франції Еммануеля Макрона залишати відкритими канали зв’язку з російським президентом.

За словами очільника зовнішньополітичного відомства, Макрон має право вирішувати, з ким говорити, але досвід показав, що найкраще місце для обговорень із Путіним – це поле бою.

"Путіну ви завжди можете телефонувати, це не принесе результатів", - переконаний глава української дипломатії. Розмови з главою Кремля не мають сенсу, бо він – брехун, і, як гадає міністр, Емманюель Макрон це знає.

"Я пам’ятаю надзвичайні зусилля, які він здійснив перед війною, щоб запобігти конфлікту. Не спрацювало. Нічого не вказує, що Путін відтоді змінив свою думку чи готовий до переговорів", – зазначив Дмитро Кулеба .

Раніше "Апостроф" повідомляв, що вперше за довгий час президент Франції Макрон і російський диктатор Путін зідзвонилися.