RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Політика

Новини

20 вересня

Всі новини

Росіянин розсмішив постпреда України штукою, яку притягнув в ООН

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця висміяв представника Росії, який приніс на засідання Генеральної асамблеї ООН дрон і намагався представити його як доказ того, що українці намагаються підірвати Запорізьку атомну електростанцію, яка окупована росіянами.

Відео з цим епізодом Кислиця опублікував у соцмережі Х.

У зв’язку із цим постпред України при ООН звернувся до онлайн-магазинів.

«Шановні @amazon @BestBuy @eBay, будь ласка, будьте уважними, коли ви продаєте та доставляєте пакунки за такими адресами: місія Росії в ООН 136 E 67th St, New York, NY 10065, а також російське шпигунське гетто в Бронксі 355 W 255th St, Bronx, NY, або російське консульство 9 E 91st St, New York, NY 10128», — зазначив Кислиця.

Він посміявся над цим «доказом» росіянина.

«Постійний координатор російської розвідки, він же заступник постійного представника в ООН, демонструє безпілотник, відчайдушно намагаючись підірвати український проект резолюції ГА ООН щодо ядерної безпеки включно із захопленою російською армією Запорізькою АЕС. Слава Богу та українським інженерам, які побудували реактори на АЕС так, щоб вони могли витримати пряме влучання реактивного літака, не кажучи вже про російських комарів», — зазначив Кислиця.

Як повідомляв «Апостроф», Генасамблея ООН прийняла резолюцію, де, зокрема, висунула до Росії вимогу вивести свої війська з території ЗАЕС.

Росія відмовилася.