RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Український журналіст розповів, яке майбутнє чекає на Януковича і Азарова

Український журналіст Роман Цимбалюк вважає, що українські політики-втікачі Віктор Янукович і Микола Азаров не мають політичного майбутнього.

Таку думку він висловив в інтерв'ю "Апострофу".

"По-моєму, немає. Всі чудово розуміють, що це – збиті політичні льотчики. До Партії регіонів та її колишніх лідерів в Кремлі є чітке ставлення, яке можна описати словом "презирство". Це люди, які все профукали, і далеко не всі зрозуміли, чому це сталося", - каже Цимбалюк.

Він зазначив, що після окупації затятих прихильників "русского мира" і російської мови Кремль відправив "на смітник". Єдине що їм залишили – можливість брати участь у пропагандистських шоу на росТБ.

"Але знаючи, скільки людей їх там обслуговує, можу сказати, що вони далеко не бідні, і з цієї точки зору у них все добре. Тільки в Москві багатих людей і красивих автомобілів багато, і цей ресурс там не рідкісний, а от влада дістається тільки елітної групи, і вони тут пролітають просто повз", - зазначає журналіст.

Цимбалюк передбачає, що якщо росіяни підуть на спроби захопити нові території України, акцент все одно буде зроблений на місцевих маріонеток за прикладом тих, які діють зараз на окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

"У Москві чудово розуміють, що в Україні зараз не може бути проросійських сил. Можуть бути кримінальні сили, бандитські", - додав він.

Також читайте повний текст інтерв'ю "Апострофу" – "Через Росію в Україні вже не буде таких Майданів, як раніше – журналіст Роман Цимбалюк".