RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

В "Народному фронті" прокоментували резонансні рішення Європарламенту

Той, хто хотів усунути Україну з порядку денного Об'єднаної Європи - знову програв, і Європейський парламент довів це своїми рішеннями від 12 грудня.

Про це йдеться в заяві "Народного фронту".

"Вчора тверду солідарність з Україною висловив Європейський парламент. Остання поїздка в Брюссель лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка підтверджує, що спільна робота всіх українських патріотів здатна втілювати найскладніші мети і задачі.В резолюції, прийнятій в середу, європейські парламентарії високо оцінили прогрес змін і перетворень в Україні ", - відзначили в партії.

В "Народному фронті" вважають, що постанова Європарламенту дуже своєчасно.

"Наші партнери зайняли ясну і чітку позицію, що будівництво "Північного потоку - 2"- це "політичний проект, який становить загрозу європейській енергетичній безпеці", і закликали припинити його реалізацію.Члени Європейського парламенту категорично засудили агресію, яку здійснила Росія проти наших моряків в Керченській протоці. Постанова європейських депутатів заслуговує найвищої оцінки. Той, хто хотів усунути України з порядку денного Об'єднаної Європи, - знову програв", - додали в НФ.

У політсилі нагадали, що про загрозу "Північного потоку-2" почали говорити вже давно, ініціативу підтримувало багато союзники.

"Протягом багатьох років команда" Народного Фронту "наполягала на відмові від проекту" Північного потоку - 2". Ми були першими, хто почав говорити про цю серйозну загрозу Європі. Згодом нашу ініціативу підтримало чимало інших союзників. Разом ми зуміли знайти аргументи, які підтверджують згубність заохочення бізнес-апетитів агресора, спільні зусилля всіх українських патріотів приносять результат. Ми зберігаємо і зміцнюємо єдність з європейськими однодумцями, але ця робота повинна продовжуватись -розслаблятися не варто, треба діяти разом, розумно і наполегливо ", - резюмували в НФ.